Feliratkozás alapú reklámok – Hogyan?

Megesett már veled, hogy éppen az e-mailjeidet néznéd meg és azt látod, hogy épp azt a szolgáltatást ajánlják számodra egy reklámban, amire néhány napja Te magad kerestél rá? Hogyan lehetséges ez? Miképpen lehet a reklám ennyire \"testre szabott\"? A Pénzért Mindenten található bejegyzésben az e-mail marketingről és a feliratkozás alapú reklámokról olvashatsz bővebben. Olvasgass kedvedre!

Mire figyeljünk, ha ingatlant hirdetünk?

A blogon az ingatlanhirdetések történelméről informálódhatunk. Az ingatlanok gazdái már részlegesen megtapasztalták a költségek, energetikai kérdések terhét. A most vevők részére, viszont kívánatos előre tudakozódni néhány, de fontos témáról. Miről szól a lakás zöldkártya, energetikai tanúsítvány? Hogy takarékoskodhat az ember a fűtési technikákkal? Érdemes alaposan körbejárni az ablak, a nyílászáró üvegtípusok, valamint a fűtés és hűtés témáját! Házunk tája weblapon segítséget kaphat az ingatlanos kérdésekre! Tegyen egy látogatást a weboldalra, hogy többet megtudjon az ingatlanhirdetésekről.

Baucentrum.hu

A blogolás, a hírek, a friss cikkek otthona a Baucentrum.hu internetes oldal. Korábban ez az oldal is mással foglalkozott, most már lassan egy éve, inkább a cikkek közzétételével foglalatoskodik, persze csak az igényeknek megfelelően. Így a híreken kívül, a már meglévő weboldalakról is közzé szoktak itt tenni írásokat, ezzel segítik őket az oldaluk látogatottságának megnövekedését.